Residentie Waterkant
Zondag 25 oktober 2020: 14u - 16u

Tichelrij 12, 2800 Mechelen
Prijzen vanaf € 180.000 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Op een unieke locatie naast de jachthaven van Mechelen, vlakbij het bruisende stadscentrum, wordt residentie Waterkant gerealiseerd. Een parel voor de stad en zijn bewoners.

Deze residentie omvat 35 appartementen en een ruime ondergrondse parkeergarage met garageboxen en staanplaatsen voor auto’s en moto’s, fietsenbergingen en ruime private opbergruimten.
De appartementen strekken zich over 3 wooneenheden, enerzijds gesitueerd aan het water, anderzijds aan het mooi binnenplein of aan de Thaborstraat.

Alle wooneenheden worden ontwikkeld rond waterpatio’s en waterelementen met elk zijn unieke woon- en beeldkwaliteit. Alle terrassen zijn zuid-west gericht en geven een zuiders sfeerbeeld, elke dag vakantie. Een unieke zonnewering als een verwijzing naar het Mechelse kantwerk, filtert het licht.

Fijne pluspunten van deze residentie zijn onder ander de ideale combinatie van rust en de nabijheid van het stadscentrum. De vooruitstrevende architectuur met zicht op een groen binnengebied is een absolute meerwaarde! Door in te zetten op alternatieve energiebronnen en de architectuur als ecologisch platform ontstaat er ruime aandacht voor het milieu.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

De ruwbouwwerken aan deze residentie gaan stilaan afgerond worden door de plaatsing van de ramen, ideaal dus om ter plaatse een goede indruk op te doen van de 7 beschikbare units!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Op 25/10 ontvangen we u graag te Tichelrij 12 – 2800 Mechelen om de beschikbare appartementen te bezichtigen. U kan zich hiervoor via deze link inschrijven: https://www.eventbrite.be/e/121343550827

Kan u niet wachten tot 25/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag!

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines-Group!

Cookie Instellingen