Residentie Zilverwit
15u - 17u

Hoek Vijfde Liniestraat - Bergstraat, 3110 Rotselaar
vanaf 214.000 euro excl. kosten
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Met Leuven en Brussel op een boogscheut, en de charme van het groene Rotselaar op wandelafstand combineer je het beste van twee werelden in het project Zilverwit!

De eerste fase bestaat uit 42 stijlvolle, volledig ingerichte appartementen met 1 of 2 slaapkamers in een modern en open ontwerp dat opvalt door zijn lichte kleuren en doordachte vormgeving. De appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen die een harmonieus geheel vormen en een prachtig zicht hebben op de achterliggende velden. (E-peil: 50)

De 51 Comfort+ appartementen met 1 of 2 slaapkamers in de tweede fase zijn zo ontworpen dat je er comfortabel, zelfstandig en zorgeloos woont in elke fase van je leven. Daarnaast krijg je hulp van een echte comfort manager die het juiste antwoord zoekt op al je vragen. Door in te zetten op duurzame materialen en technieken, beschikt deze fase van Zilverwit over bijna-energieneutrale (BEN) wooneenheden. Alle appartementen hebben een zeer laag E-peil van nog geen 30.

Ondergronds zijn er parkeerplaatsen voorzien (verplicht bij aan te kopen). De aankoop van een kelderberging is optioneel.
De oplevering is voorzien voor het voorjaar van 2022.

Residentie Zilverwit

Bezoeken op afspraak:  016 60 76 09 of 0491 90 99 90 of via e-mail: nieuwbouw@living-stone.be

Een vraag? Contacteer Living Stone BV!

Cookie Instellingen