Residentie Zuidkwartier
10u - 12u30

Ivo Cornelisstraat 48, 2800 Mechelen
Prijzen vanaf €287.000 excl. kosten
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Maak kennis met Zuidkwartier. Een nieuwe, rustige & bruisende buurt in de Mechelse zuidrand, waar groen wonen voorop staat.

Zuidkwartier gaat meteen een stapje verder dan het gemiddelde nieuwbouwproject. Het wordt een volledig nieuwe wijk, opgetrokken in een moderne, maar ook tijdloze strakke architectuur naar de hand van dmvA architecten. Zuidkwartier omvat 77 woongelegenheden verspreidt over 13 gebouwen rondom 3 pleinen in een autoluwe zone, grenzend aan een uniek stadsbos. De ideale omgeving waar verhalen, levens en mensen samenkomen.

Dit parkappartement is ideaal voor wie graag de stilte opzoekt en zeker wil zijn van een rustgevend uitzicht op de natuur. Met een oppervlakte van 127,19m², een mooie West-georiënteerde buitenruimte, lichtrijke leefruimte, 3 slaapkamers en 2 badkamers kan je in dit ruime gelijkvloers-parkappartement van Zuidkwartier alle kanten op. Afwerking kan naar eigen smaak en stijl.
De aankoop van een autostaanplaats en berging in de ondergrondse garage is additioneel.

Zuidkwartier wordt een groene, rustige omgeving. Zonder verkeer, maar met extra veel speelruimte. En groen mag je ook erg letterlijk nemen. Naast Zuidkwartier bevindt zich immers een stadsbos dat tot op heden niet benut werd. Zo heb je niet alleen het genot van een stuk groen naast je voordeur, maar geeft het project ook iets terug aan de stad.

Maar groen wonen en leven gaat uiteraard verder dan het bos of de gezellige groene binnenpleinen van Zuidkwartier. Zuidkwartier zet ook in op groene mobiliteit, met Mechelen-zuid als ideale uitvalsbasis. Ook in de gebouwen zelf is er aan de duurzaamheid gedacht. Alle appartementen en woningen beantwoorden aan de BEN-norm. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Eind dit jaar start men met de voorbereidende werkzaamheden: het vrijmaken van het terrein, het uitvoeren van bijkomende grondonderzoeken en archeologisch onderzoek. De bedoeling is om in het voorjaar van 2022 de eerste spade in de grond te steken.

Maak op 24/10 kennis met deze residentie te Ivo Cornelisstraat 48 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link in.

Kan u niet wachten tot 24/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

Ontdek het project hier

 

 

 

Een vraag? Contacteer Malines Group Mechelen!