Roeselare – De Gits
24 april: 10u tot 17u

Gitsestraat 546, 8800 Roeselare
24 april: 10u tot 17u
Vanaf € 467.587 all-in
Afspraak via bouwbedrijf
Terug

De Rodenbachstad
Roeselare is een stad met een dorpsgevoel. Ons kent ons, maar toch geniet je van alle faciliteiten van de snelstgroeiende centrumstad: van kleuterscholen tot hogescholen, van looppistes tot een heus openbaar zwembad. In Roeselare is er altijd wel iets te doen. De vele eventlocaties en culturele activiteiten maken dit een bruisende omgeving waar je je onmiddellijk thuis zult voelen.

Alles op fietsafstand
Je wandelt in enkele minuten naar een van de bekendste winkelstraten van Roeselare, waar je alles terugvindt. 11 minuten fietsen brengt je dan weer in het centrum waar je elke dinsdag geniet van de uitgebreide markt. Breng je elke dag de kinderen naar school? Dan profiteer je van heel wat scholen in de nabijheid!

Huizen met een identiteit
Architectenbureau WAB ontwierp je toekomstige woning met oog voor optimaal wooncomfort en duurzaamheid. Hedendaagse trends werden daarbij hoog in het vaandel gedragen. Je krijgt ruimte voor adem dankzij de bewuste keuze voor open en halfopen bebouwingen.

Kies zelf je afwerking
De afwerking van je woning kies je zelf bij onze partners. De hoogwaardige materialen waaruit je kan kiezen, zal je aangenaam verrassen. Elke woning is een BEN-woning. Naast goed voor de planeet, geniet je van een een volledige vrijstelling van je onroerende voorheffing!

Een vraag? Contacteer Imroder!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte