Royale Belge
10u - 17u

Woluwe Gate Woluwelaan 2, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
vanaf 250.000€ tot 1.500.000€
Bezoek op afspraak
Terug

EEN NIEUWE RESIDENTIËLE WIJK IN WATERMAAL-BOSVOORDE OP EEN ICONISCHE SITE

Ontdek het majestueuze universum van Royale Belge, een exclusieve oase van rust waar erfgoed een tweede leven krijgt. De 165 appartementen en penthouses van Souverain 23 zijn idyllisch gelegen, aan de rand van het Zoniënwoud, in een gebied van ongeveer 4400 ha natuur. Adem de frisse buitenlucht en geniet. De plannen, afbeeldingen en beschrijvingen op deze website zijn indicatief.

EEN EXCLUSIEVE OMGEVING
Treed binnen in de iconische gebouwen aan de rand van het Zoniënwoud, vlak bij centrum Brussel. U komt er thuis op een plek van onovertroffen prestige en comfort.

DE APPARTEMENTEN
Of u nu zelf in alle luxe wilt wonen of op zoek bent naar een rendabele investering: u vindt de ideale match bij Souverain 23.

Souverain 23 werd ontworpen volgens de Brusselse passiefnormen. Een digitale conciërge, een systeem van warmtepompen en vloerverwarming (met optie koeling) zorgen voor een aangename klimaatbeheersing in elke ruimte van uw appartement.

Een elegant interieur verdient hoogwaardige materialen. De houten parketvloer, toestellen van Miele, een keuken met greeploze kasten en werkbladen in natuursteen dragen bij aan een rijkelijk wooncomfort. Een inloopdouche en kamerhoge deuren maken die exclusieve sfeer helemaal af.

DE PENTHOUSES
De penthouses van Souverain 23, met een woonoppervlakte van minimum 125 m2 en ruime terrassen, zijn ontworpen om u optimaal van het leven te laten genieten. Wenst u zelf uw interieur en indeling te bepalen? Onze binnenhuisarchitecten staan voor u klaar!

Uw penthouse heeft een ruim terras met een leuk kruidentuintje en een magnifiek uitzicht op het groen van het park dat Souverain 23 omringt.

Dankzij de grote ramen van de penthouses baden de binnenruimtes in een aangenaam zacht en natuurlijk licht. De kamerhoge en brede raampartijen die kenmerkend zijn voor de gevels zorgen voor een rijkelijke lichtinval.

Elke penthouse is voorzien van stijlvolle, kamerhoge deuren en een veiligheidsdeur ter hoogte van de inkompartij. Zo geniet u zorgeloos van uw eigen plek, ondersteund door smart living technologie die het dagelijks leven vergemakkelijken. De keuken en badkamer van uw Souverain 23 penthouse zijn beiden ontworpen om u gelukzalige momenten van ontspanning te bieden. Elegante materialen en gerenommeerde merken dragen stuk voor stuk bij aan ultiem comfort.

Royale Belge ligt op 5 min. van de E411 en de ring.

Het uitgebreid fietsnetwerk garandeert u een optimale mobiliteit.

De tram- en bushaltes en metrostation Herrmann-Debroux liggen op wandelafstand.

Met een taxi of met Uber bereikt u in geen tijd het station van Bosvoorde.

Souverain 23

Een vraag? Contacteer Urbicoon!

Cookie Instellingen