Rubenspark
10u00 - 12u30

Mechelsesteenweg 286, 2830 Willebroek
10u00 - 12u30
prijzen vanaf € 261.166 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Blaasveld, een rustig dorpje tussen Mechelen en Willebroek, is de rustieke setting voor dit gloednieuwe architecturale pareltje. Rubenspark combineert verschillende appartementen en stapelwoningen tot een mix van gezellig wonen en fijn buurten in een groene omgeving.

Voor de creatie van dit nieuwbouwproject halen Investpro Projects en architectenbureau ROVE alle troeven uit de kast. Aannemersgroep IBO uit Mechelen (klasse D8!) staat dan weer in voor de werken. Het resultaat is een tot in de puntjes uitgewerkt ontwerp, met natuurlijke kleuren en duurzame materialen voor een hedendaagse, frisse look.

Rubenspark wordt opgetrokken langs de Mechelsesteenweg. Aan de straatkant komt een prachtig gebouw met karaktervolle appartementen, verdeeld over vier verdiepingen. De terrassen kijken uit op het rustige binnenplein. De stapelwoningen bevinden zich aan de achterzijde, grenzend aan de Zwarte Beek. De groendaken maken het groene karakter van dit project helemaal af!

Wie in Rubenspark wilt wonen, heeft de keuze uit 19 appartementen of één van de 12 woningen. Allen zijn ze ideaal als woning voor jonge gezinnen, mensen die van hun oude dag willen genieten of op zoek zijn naar investeringsvastgoed.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Maak op zondag 23/04 kennis met deze residentie te Mechelsesteenweg 286 – 2830 Willebroek en schrijf u hiervoor via deze link in: Klik hier

Kan u niet wachten tot 23/04? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

 

Een vraag? Contacteer Malines Group Blaasveld!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte