Saint Georges
25 april: 14u tot 17u

Elverdingestraat 4+, 8900 Ieper
Richtprijs: € 245.000
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Dit nieuwbouwproject bestaat uit kwalitatieve 2 of 3 slaapkamerappartementen/penthouse met mooie ruime terrassen en een woning met tuintje. Er worden carports, parkings of garages voorzien.
De appartementen zullen allen beantwoorden aan de huidige nieuwbouwnormen waarbij uw leefcomfort centraal staat.
De residentie bestaat uit 2 blokken en een woning. Blok A en de woning zijn gelegen aan een mooi historisch binnenplein toegankelijk vanuit de Elverdingestraat. Blok B is gelegen aan het Vandenpeereboomplein, de Leet!
Dit project is ingeplant op een site waar voorheen een bedrijfsgebouw met een typische architectuur gehuisvest was. Met respect voor die tijdsgeest werden bepaalde gevels bewaard en dakvormen in de nieuwe bouwvolumes overgenomen, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een bijzondere woonomgeving en een tijdloze authentieke architectuur.
Kortom een ideale woonplaats voor jong en oud of een interessante belegging voor de investeerder op een plek pal in de stad waar bewoner en leefbaarheid centraal staan.

Dit project komt in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling! ==> tijdelijk voordeel van 15 % bij de aankoop van je nieuwbouw.

Meer info

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Ieper!

Cookie Instellingen