Schollaertshof Wetteren
14u-17u

Schollaertshof 23, 9230 Wetteren
14u-17u
Vanaf € 220.500, ex. kosten
Afspraak via bouwbedrijf
Terug

Bezoek de kijkwoning in dit project

Tijdens Nieuwbouwzondag zet Danneels de deuren van haar kijkwoning in de nieuwe woonbuurt in Wetteren wagenwijd voor je open.  

Je kan er volop inspiratie opdoen voor de inrichting van jouw nieuwe thuis en komt er alles te weten over onze nieuwe stapelwoningen en appartementen in deze buurt.

Hier, net aan de rand van het centrum van Wetteren, ontwikkelen we een familievriendelijke woonbuurt met veel groen. Het nieuwbouwproject is gelegen tussen het Schollaertshof en de Kapellewegel in Overbeke.

We laten je graag kennis maken met de 13 energiezuinige appartementen van Residentie Esdoorn en onze nieuwe stapelwoningen die volop in aanbouw zijn.

Alle woningen en appartementen worden gebouwd met extra aandacht voor jouw wooncomfort en een laag energieverbruik. Binnenin kozen we telkens voor een praktische indeling die het volle potentieel van de ruimte benut.

Deze appartementen komen in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw. Zo kan je nu tijdelijk duizenden euro’s besparen.  Informeer snel naar de voorwaarden.

Benieuwd? Maak snel jouw afspraak met nieuwbouwexpert Jurgen.

Een vraag? Contacteer Danneels Brugge!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte