Schuttevee
13u30 - 16u

Sint-Katelijnestraat 84, 2800 Mechelen
Prijzen vanaf €422.500 excl. kosten
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Schuttevee is een kleinschalig project gelegen aan de voet van de Sint-Katelijnekerk met 8 ruime appartementen en een dokterspraktijk op het gelijkvloers langs de zijde van de Sint-Katelijnestraat.
Met een moderne buitenzijde, harmonieuze integratie van 2 beschermde gevels, het gebruik van warme materialen, ruimte terrassen en een doordachte binnenindeling, biedt Schuttevee u een uniek woondroomplekje.

De appartementen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, voldoen aan alle energienormen en zullen 2 tot 3 slaapkamers bevatten. De oppervlakte varieert van 110m² tot 180m² en alle appartementen hebben ruime terrassen gericht naar de kerk of het mooie binnen-gebied. De grote binnenruimtes over meerdere etages en de ruime private buitenruimtes geven u een appartement met gevoel van een woning.

De toegang tot het woonproject via het centrale semi-private binnenpleintje, met ruimte voor voldoende fietsen, brengt u met de lift of trap enerzijds naar de ingang van uw appartement of anderzijds naar de ondergrondse parking met plaats voor 14 wagens en opnieuw heel wat fietsen.

Het project ligt op slechts 5 minuten wandelen van het Groot en Klein Begijnhof, de Sint-Romboutskathedraal, de nieuwe stadsbibliotheek, de Dossinkazerne en de Grote Markt. Verder vindt u in de buurt hippe restaurantjes, barretjes, terrasjes en winkels in overvloed!

De ruwbouwwerken aan residentie Schuttevee zijn volop lopende. De gelijkvloerse verdieping krijgt heden vorm en kortelings zal men de vloerplaat van de eerste verdieping gieten.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Additioneel informeren wij u graag dat deze residentie in aanmerking komt voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).

6 van de 8 appartementen werden reeds verkocht! Kom de 2 laatste units ontdekken op 25/04, dan ontvangen we u graag ter plaatse te Sint-Katelijnestraat 82 – 2800 Mechelen. U kan zich hiervoor via deze link inschrijven: https://www.eventbrite.be/e/nieuwbouwzondag-project-schuttevee-tickets-148911037923?aff=ebdsoporgprofile

Kan u niet wachten tot 25/04? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor!

Een vraag? Contacteer Malines Group Mechelen!

Cookie Instellingen