Sint-Job
zondag 25 oktober 2020 van 13u - 16u

Sint-Jobstraat 100, 3550 Heusden-Zolder

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Het project Sint-Job is een nieuwbouwproject bestaande uit 2 appartementen en een handelsruimte in het centrum van Bolderberg. De appartementen hebben ruime terrassen met veel privacy die oostelijk of westelijk georiënteerd zijn. 

De appartementen zullen volledig afgewerkt aangekocht worden, de afwerking wordt bepaald door de klant. Keuze uit 1- of 2-slaapkamerappartementen. De handelsruimte zal casco blijven waardoor er een grote vrijheid is voor een inrichting naar eigen smaak. 

We hebben gekozen voor moderne en duurzame materialen zoals een gevelsteen van Vandersanden, aluminium gevelbekleding en aluminium buitenschrijnwerk van Reynaers Aluminium. De appartementen zijn energiezuinig en zijn uitgerust met zonnepanelen.

Immafra zit al meer dan 25 jaar in het vak en realiseerde projecten van allerlei grootorde. Het is onze missie om uw toekomstige woning te bouwen aan een realistische prijs. Daarvoor krijgt u een kwalitatieve woning waar het comfortabel wonen is. Immafra maakt het verschil door de nieuwste technieken, hedendaagse architectuur en stedenbouwkundige concepten toe te passen.

Wilt u meer weten over Immafra en onze projecten? Bezoek dan zeker op zondag 25 oktober 2020 tussen 13u en 16u ons project in Sint-Job.

Meer info

Een vraag? Contacteer Immafra NV!

Cookie Instellingen