Spijbelveld
10u - 15u

Zuidervest, 3990 Peer
10u - 15u
Vanaf 302000€ exclusief btw en kosten
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

Nieuwbouwproject Spijbelveld: Een nieuwe oase in Peer Centrum. Op het sportveld van het voormalige Agneteninstituut huist nu Spijbelveld. Een gloednieuwe buurt bestaande uit 20 woningen en 14 appartementen, elk met een eigen karakter en compleet met tuin en/of terras. Alle woonsten zijn gebouwd met energie-slimme elementen, uitkijkend op het groen buurtplein. De afwerkingen? Die kan jij nog volledig personaliseren voor dat echte thuisgevoel.

Spijbelveld is méér dan een gewoon woonproject, het is een nieuwe gemeenschap. Het project is ontworpen als één grote woon- en speelstraat. De brede wegen en het centrale park nodigen je uit naar buiten te gaan, een babbeltje te slaan met de buren en quality time te hebben met de kinderen op één van de verschillende speelelementen.

Droomwoningen
De 20 beschikbare woonsten zijn opgedeeld in 7 levensbestendige woningen (woningen met een slaap- en badkamer op het gelijkvloers) rond het middelplein en 13 halfopen ééngezinswoningen aan de randen van de verkaveling. Elk zijn ze voorzien van grote terrassen, carport, afgesloten tuinen en ruime slaapkamers en leefruimtes om thuiskomen tot een moment van opladen en onthaasten te maken. Duurzaamheid en energie zijn twee hoofdpijlers voor dit project. Daarom zijn alle huizen Bijna Energie Neutrale (BEN) woningen en uitgerust met zonnepanelen en vloerverwarming voor een optimale energiedistributie.

Appartementen
Voor de bouw van de 14 appartementen is gekozen voor een optimale zon-oriëntatie en ruimte-indeling. Het eerste gebouw, residentie Zuidervest, bestaande uit 3 tweeslaapkamer appartementen, hebben woonoppervlakken van circa 90m², compleet met zonovergoten terras. Het tweede gebouw, residentie Spijbelveld, met 11 tweeslaapkamer appartementen, biedt zuidwest georiënteerde terrassen aan en woonoppervlaktes tussen 82m² en 103m².

Parkeerplaatsen voor zowel de auto als voor de fiets worden voorzien. Agnetendal heeft de perfecte balans tussen ‘dichtbij’ en ‘ver weg’. Dicht bij groen, winkels, scholen en familie. Ver weg van lawaai, stress en overmatig verkeer. Een oase van rust in hartje Peer. Peer is een bruisende stad waar winkelstraten, scholen en vrijetijdsbestedingen allemaal op wandel- en fietsafstand zijn.

Een vraag? Contacteer Jansen Real Estate!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte