Spijbelveld
10u - 15u

Zuidervest, 3990 Peer
10u - 15u
Vanaf 325750 euro exclusief kosten en btw
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Bezoek de modelwoning!

Nieuwbouwproject Spijbelveld: Een nieuwe oase in Peer Centrum. Op het sportveld van het voormalige Agneteninstituut huist nu Spijbelveld. Een gloednieuwe buurt bestaande uit 20 woningen en 14 appartementen, elk met een eigen karakter en compleet met tuin en/of terras. Alle woonsten zijn gebouwd met energie-slimme elementen, uitkijkend op het groen buurtplein.

Spijbelveld is méér dan een gewoon woonproject, het is een nieuwe gemeenschap. Het project is ontworpen als één grote woon- en speelstraat. De brede wegen en het centrale park nodigen je uit naar buiten te gaan, een babbeltje te slaan met de buren en quality time te hebben met de kinderen op één van de verschillende speelelementen.

De 20 beschikbare woonsten zijn opgedeeld in 7 levensbestendige woningen (woningen met een slaap- en badkamer op het gelijkvloers) rond het middelplein en 13 halfopen ééngezinswoningen aan de randen van de verkaveling. Elk zijn ze voorzien van grote terrassen, carport, afgesloten tuinen en ruime slaapkamers en leefruimtes om thuiskomen tot een moment van opladen en onthaasten te maken. Duurzaamheid en energie zijn twee hoofdpijlers voor dit project. Daarom zijn alle huizen Bijna Energie Neutrale (BEN) woningen en uitgerust met zonnepanelen en vloerverwarming voor een optimale energiedistributie. Omdat het E-peil < 30, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar slechts de helft van het kadastraal inkomen betalen.

Parkeerplaatsen voor zowel de auto als voor de fiets worden voorzien. Spijbelveld heeft de perfecte balans tussen ‘dichtbij’ en ‘ver weg’. Dicht bij groen, winkels, scholen en familie. Ver weg van lawaai, stress en overmatig verkeer. Een oase van rust in hartje Peer. Peer is een bruisende stad waar winkelstraten, scholen en vrijetijdsbestedingen allemaal op wandel- en fietsafstand zijn.

De modelwoning kan ook iedere woensdag bezocht worden tussen 13 uur en 16 uur. Liever een andere dag? Laat het ons weten op 011 39 90 50.

Een vraag? Contacteer Jansen Real Estate!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte