Squadron
Op afspraak

Hofstraat 47, 9100 Sint Niklaas
Op afspraak
van € 280.000 tot € 345.000
Afspraak via makelaar
Terug

RUST IN DE STAD
Wonen in Sint-Niklaas, leven in de stad en tevens genieten van de rust. Een unieke plek in de buurt waar u helemaal uzelf kan zijn. Residentie Squadron geeft u het beste van al die werelden. Moderne, comfortabele en tevens ruime nieuwbouwappartementen in een bruisende stadsbuurt. Wonen in Residentie Squadron is wonen in een kleinschalig gebouw, in het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van de Grote Markt, de Stationsstraat en het station.

AFWERKING OP MAAT
Een hoogstaande nieuwbouw wordt voorzien van de hedendaagse luxe. De binneninrichting van de appartementen is naar keuze. De koper richt, vertrekkend vanuit een kwalitatief basispakket, zijn eigen appartement volledig in naar eigen smaak en voorkeur. Zo wordt uw appartement het verlengde van uw persoonlijkheid en is het elke dag opnieuw zalig thuiskomen in een woning die aan al uw wensen voldoet.

RUIMTELIJK GEVOEL
Elk appartement is voorzien van een ruim terras én een ruime berging. De bewoonbare oppervlaktes gaan van 70 m² tot 140 m². De terrassen hebben zelfs een grootte van 20 m² tot 45 m².

Op het gelijkvloers worden overdekte autostaanplaatsen en een fietsenberging voorzien. Deze zijn allen toegankelijk via een automatische toegangspoort.

Maak snel uw afspraak op ons kantoor voor meer informatie!

Een vraag? Contacteer Quares!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte