SQUARE GARDEN DROGENBOS
14u-18u

Grote Baan 222, 1620 Drogenbos
244.000 euro

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Stijlvol wonen in het nieuwe centrum van Drogenbos !

Nét buiten Brussel wonen in een faciliteitengemeente ? Woonproject “Square Garden” biedt niet enkel een woning, maar een echte plaats om te leven. Je woont stijlvol, midden in het groen met de dagdagelijkse voorzieningen naast de deur. Het project biedt een divers aanbod in typologieën, van appartementen met 1 of 2 slaapkamers tot penthouses. De appartementen hebben ruime terrassen of een privatieve tuin. In “Square Garden” koop je een volledig afgewerkt appartement, volgens jouw persoonlijke keuze zowel naar lay-out als naar afwerkingsmaterialen toe.

Als bewoner geniet je naast een centrumligging van een gezellig groen binnengebied, met alle publieke faciliteiten en winkels naast de deur. Alle wooneenheden worden afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit en dit volledig volgens de geldende normen. Square Garden straalt een tijdloze architectuur uit met zuidgerichte terrassen/tuinen, veel lichtinval en energiezuinige, geluidsarme wooneenheden. Er is eveneens mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en berging.

Square Garden is een ontmoetingsplaats waar kinderen kunnen spelen, sporters kunnen trainen en senioren zich kunnen ontspannen. Het park is volledig autoluw. Wonen in Drogenbos biedt bovendien veel voordelen. De gemeente is groen en leefbaar, maar ook goed bereikbaar. Je woont op een boogscheut van de op- en afrit Ruisbroek op de E19/R0 en kunt dankzij het Brusselse openbare vervoer (trams 4, 32, 51 en 82, bijvoorbeeld) snel naar het stadscentrum reizen.

Momenteel lancering van de verkoop van de eerste wooneenheden ! Residentie Nova (A) bestaat uit 14 appartementen. Benieuwd naar dit vernieuwend project in Drogenbos, een dorp tussen grootstad en platteland ? Contacteer ons vrijblijvend via 015/52.77.05 of via ann.vl@vanlooybouwgroep.be

Meer info

Een vraag? Contacteer Van Looy Bouwgroep NV!

Cookie Instellingen