Square Garden Drogenbos
14u-16u

Grote Baan 245, 1620 Drogenbos
280.000 euro
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Square Garden – Drogenbos

Nét buiten Brussel wonen in een faciliteitengemeente ? Woonproject “Square Garden” biedt niet enkel een woning, maar een echte plaats om te leven. Je woont stijlvol, midden in het groen met de dagdagelijkse voorzieningen naast de deur. Het project biedt een divers aanbod in typologieën, van appartementen met 1 of 2 slaapkamers tot penthouses. De appartementen hebben ruime terrassen of een privatieve tuin. In “Square Garden” koop je een volledig afgewerkt appartement, volgens jouw persoonlijke keuze zowel naar lay-out als naar afwerkingsmaterialen toe.
De bewoners genieten naast een centrumligging van een gezellig groen binnengebied, met alle publieke faciliteiten en winkels naast de deur. Alle wooneenheden worden afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit en dit volledig volgens de geldende normen. Het project straalt een tijdloze architectuur uit met zuidgerichte terrassen/tuinen, veel lichtinval en energiezuinige, geluidsarme wooneenheden.

Project SQUARE GARDEN is een ontmoetingsplaats waar kinderen kunnen spelen, sporters kunnen trainen en senioren zich kunnen ontspannen. Het park is volledig autoluw. Wonen in Drogenbos biedt bovendien veel voordelen. De gemeente is groen en leefbaar, maar ook goed bereikbaar. Je woont op een boogscheut van de op- en afrit Ruisbroek op de E19/R0 en kunt dankzij het Brusselse openbare vervoer (trams 4, 32, 51 en 82, bijvoorbeeld) snel naar het stadscentrum reizen.

Graag heten wij u welkom in ons kantoor op de Grote Baan 245 te Drogenbos. Wij vragen u vriendelijk een afspraak te boeken op 015/52.77.05 of via mail : sabine.be@vanlooybouwgroep.com. Deze afspraak verloopt uiteraard Coronaproof, wij voorzien maskers, handgel en respecteren de social distance.

 

Meer info

Een vraag? Contacteer Van Looy Bouwgroep NV!

Cookie Instellingen