Gulden Bodem / Sint-Truiden
Op nieuwbouwzondag van 10-17u. Andere dagen op afspraak

Gulden Bodem 27-29-30-..., 3800 Sint-Truiden
Op nieuwbouwzondag van 10-17u. Andere dagen op afspraak
Prijzen vanaf 339.855,0A0 incl. kosten (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW)
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via Nieuwbouwzondag.be)
Terug

Gulden Bodem is een toonaangevend stadsvernieuwingsproject op een toplocatie in Sint-Truiden. Op Park Gulden Bodem vind je stadswoningen en park appartementen. De architectuur is harmonieus op elkaar afgestemd. Alle woningen zijn afgewerkt met de hoogste zorg, dé strengste kwaliteitsnormen en uitstekende materialen. Zo bieden ze een uitzonderlijk wooncomfort.
Bij het ontwerpen van deze woonomgeving stonden drie objectieven centraal: groen, energie en woonkwaliteit. Park Gulden Bodem is dan ook een woonproject met hoge ambities. Zo werd ervoor gekozen om de woningen in een groene, parkomgeving in te planten. Ze zijn luxueus afgewerkt en bijna energie neutraal. Bovendien liggen ze op een toplocatie! Op wandelafstand van het stadscentrum in de bruisende hoofdstad van Haspengouw en een fantastisch grote boomgaard in de achtertuin.
Op dit moment staan 8 stadswoningen huizen met twee, drie of vier slaapkamers te koop. Elke stadswoning is anders. Zo heeft de ene een leefruimte op het gelijkvloers, terwijl de andere woning geniet van het uitzicht dat de woonkamer op de eerste verdieping biedt. Heb je nood aan een bureel of heb je liever een extra dressing? Dan kan je momenteel nog die woning kiezen die het beste bij je past. Op een compacte oppervlakte is er met een uitgekiend ontwerp veel woonruimte gecreëerd. De prijzen schommelen tussen de 339.855 en 437.925 euro. Alle kosten zitten er al in verrekend. Door het E-peil van 20 hoef je de eerste vijf jaar geen kadastraal inkomen te bepalen.
Info:
• Indeling (voorbeeld): inkom, wc, eethoek, zithoek, keuken, berging. Verdieping: slaap- en badkamer, dressing. Verdieping 2: twee slaapkamers, dressing. Keldergarage en -berging.
• Oppervlaktes: 150 tot 193 m² (bewoonbaar) en 150 tot 161 m² (perceel)
• Energielabel: A
• Mobiscore: 8,7/10
De troeven:
• Parkomgeving
• Sublieme architectuur
• Op 1 km van de historische, bruisende binnenstad
• Ideale uitvalsbasis: recreatie, winkels en horeca op wandelafstand

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Splendid Woningbouw!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte