Steenemolenstraat
zondag 25 oktober: 10.00 - 18.00 u

Gullegemsestraat, 8880 Sint-Eloois-Winkel
Terug

In een rustige woonwijk in Sint-Eloois-Winkel worden 12 moderne nieuwbouwwoningen gebouwd. Door de centrale ligging in Zuid-West-Vlaanderen bereikt u Kortrijk, Izegem & Roeselare binnen de 15 minuten.

De indeling van deze woningen zien er als volgt uit: het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, gastentoilet, open leefruimte, keuken en praktische berging. Het eerste verdiep telt een nachthal, 3 tot 4 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Bijkomstig wordt er een aangenaam terras voorzien op de eerste verdieping. Elke woning beschikt ook over een oprit, voortuin en achtertuin.

Door zijn Bijna Energie Neutrale (BEN) karakter zijn deze nieuwbouwwoningen zeer energiezuinig. Hiervoor wordt iedere woning voorzien van zonnepanelen. Belipro kiest ervoor te werken met moderne technieken. Wij kunnen naar wens ook koeling op de kamers voorzien.

Het project Steenemolen kenmerkt zich door de groene omgeving. Met de grote raampartijen kan er optimaal genoten worden van natuurlijk licht en is er een ultieme beleving met de tuin. Maak van deze woning uw droomwoning op maat! Belipro geeft u de kans uw eigen woning aan te passen naar uw smaak en persoonlijkheid, kies zelf de keuken, vloer, badkamer,… van uw instapklare woning.

Meer info

Een vraag? Contacteer Belistate BV!

Cookie Instellingen