‘t Lycée Tienen
25 oktober: 14u - 17u - enkel op afspraak via matexi.be

Albertvest 88 C, 3300 Tienen
Richtprijs: € 189.500
Terug

De woonbuurt ‘’t Lycée’ – een verwijzing naar de rijke onderwijsgeschiedenis op deze plek – ligt vlak bij het centrum van Tienen, op enkele minuten stappen van het station. Hier bouwen we aan een nieuwe stadsbuurt met een breed woonaanbod: 87 appartementen, 25 woningen en 3 ruimtes voor buurtactiviteiten. Het buurtpark wordt de centrale rust- en ontmoetingsplek.

In deze nieuwe stadsbuurt vind je een verscheidenheid aan appartementen in enkele kleinschalige gebouwen met een bijzondere architectuur. Ieder gebouw geniet van een unieke positie en enige zichten. Hier kijk je uit op het buurtpark of het bruisende stadsleven. Je hebt de keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met een eigen terras. Ook de ondergrondse berging en parkeerplaats bevinden zich binnen handbereik.

De moderne stadswoningen hebben een mooie tuin en bieden met minstens 3 slaapkamers zeker genoeg leefruimte. Bewoners en bezoekers parkeren ondergronds. De bouwstijl is hedendaags en tijdloos met extra aandacht voor een ruimtelijk gevoel en een optimale lichtinval.

Ontdek nu ons ruime aanbod instapklare appartementen en bezoek onze kijkappartement en kijkwoning op de kijkdag van 25 oktober.

Meer info

Een vraag? Contacteer Matexi!

Cookie Instellingen