‘t Zand in Heusden
van 10u tot 17u

Muggenwegel 32, 9070 Destelbergen
vanaf € 310.500
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

‘t Zand is een kwalitatief woonproject, op een autoluwe en rustige locatie in het hartje van Heusden, een gemeente in de Oost-Vlaamse sierteeltregio.

Hier zijn nog 3 ruime appartementen te koop, in een kleinschalige residentie. Het gaat om twee 3-slaapkamerappartementen en een appartement met 1 slaapkamer. Deze laatste ligt op de bovenste verdieping (=penthouse) en heeft een zeer groot leefterras met prachtig uitzicht. Bij het 3-slaapkamerappartement zijn er 2 badkamers voorzien en heb je ook een aangenaam overdekt terras of zeer ruime tuin.

Dankzij de ideale zuidgerichte oriëntatie van de appartementen heb je extra veel lichtinval en kan je maximaal genieten van de de zon, zowel in je woning als op je terras of tuin.

De kwalitatieve afwerking met eiken parket en natuurstenen keukenwerkbladen en de private overdekte autostaanplaatsen en fietsenstalling zorgen voor extra wooncomfort hier in Heusden.

Alle appartementen zijn helemaal geschilderd en afgewerkt en zijn dus instapklaar. Je kan hier onmiddellijk je intrek nemen. Wacht dus niet langer en kom ze snel eens bezoeken. We zijn ervan overtuigd dat je het hier geweldig gaat vinden.

Welkom!

Meer info

Een vraag? Contacteer Zabra Real Estate!