Tennislaan – Mol
10u tot 17u

Geen partners gevonden.

Tennislaan 9, 2400 Mol
10u tot 17u
Vanaf € 476.811
Afspraak via bouwbedrijf
Terug

—  EEN SNELLE & EFFICIËNTE BOUWPARTNER

 Wil je graag bouwen en zoek je een bouwpartner die rekening houdt met jouw wensen?Bij HRB staat de vraag van de klant steeds centraal. Jij vertelt ons hoe je droomwoning eruitziet en wij gaan samen met jou aan de slag. Nog geen bouwplannen? Ook dan kan u bij ons terecht! Het plan wordt zorgvuldig mee uitgetekend om uw woning op maat te kunnen realiseren. Inspraak is hierbij het sleutelwoord. We bekijken samen de mogelijkheden, adviseren je in beslissingen en begeleiden je doorheen het hele bouwproces. Iedere stap die we nemen wordt uitgebreid met jou besproken om zo al jouw bekommernissen weg te werken. Nog voor de werken starten, weet je precies hoeveel je woning uiteindelijk zal kosten en hoe lang het bouwtraject zal duren. Maar ook na de oplevering blijft HRB beschikbaar voor de klanten. Duurzaam bouwen doe je immers ook door een goed contact met je klanten te onderhouden.

—  ERVAREN PARTNER IN CLT-BOUW

 Bij HRB realiseren we BEN-woningen of bijna-energieneutrale nieuwbouwwoningen. Voor de ruwbouw maken wij gebruik van CLT of Cross Laminated Timber. Dit materiaal laat ons toe om snel te bouwen, gezond te wonen en energiezuinig te leven. Kom zeker langs tijdens Nieuwbouwzondag, we tonen je graag hoe een afgewerkte CLT- woning eruitziet en beantwoorden al jouw vragen.

—  KIJKDAG TENNISLAAN MOL TIJDENS NIEUWBOUWZONDAG

 Op zoek naar een nieuwe thuis in Mol? Ontdek de luxueus afgewerkte woningen in de Tennislaan, een residentiële wijk in een bosrijke omgeving. Deze vier strakke, landelijke gezinswoningen liggen niet alleen in het groen, het zijn ook echt groene woningen. Ze werden namelijk volledig opgetrokken uit CLT: een ecologisch verantwoord bouwmateriaal waarmee we circulair en bijna-energieneutraal kunnen bouwen. Meer weten over deze instapklare nieuwbouwwoningen? Kom ze als een van de eersten ontdekken tijdens Nieuwbouwzondag. Er werd reeds 1 woning verkocht! Word jij de nieuwe eigenaar van één van de andere drie woningen? Kom dan zeker langs!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte