Terreststraat 33 a
14u tot 16u

Terreststraat 33, 8650 Houthulst
14u tot 16u
Vanaf € 278.545 excl. kosten
Afspraak via bouwbedrijf
Terug

In het bosrijke Houthulst, op het grenspunt tussen Staden en Zarren, resideert deze prachtige Bijna-Energie-Neutrale halfopen nieuwbouw woning, uitkijkend over de velden (oplevering 01/10/2022).

De woning bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met apart toilet, een lichtrijke woonkamer met open keuken (voorzien van kookeiland), een zéér praktische berging en een slaapkamer/bureel/hobbyruimte.

De eerste verdieping werd ingedeeld in een ruime nachthal, 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer uitgerust met toilet, dubbel lavabomeubel en de keuze tussen bad/douche (of een combinatie van beiden). Dit verdiep heeft een mogelijkheid tot het creëren van een dakterras/ groendak (20 m²) door de ramen tot op vloerhoogte.

Deze architecturale parel is voorzien van een volwaardig derde verdiep, waardoor de mogelijkheid zich voordoet om een vaste trap te laten plaatsen en een vierde kamer (master bedroom) toe te voegen in combinatie met een bergruimte en een overloop (voor diegene die dit wenst).

Bij deze halfopen nieuwbouwwoning bestaat de mogelijkheid om een tuinhuis in combinatie met carport met een gigantische oprit te voorzien (zie render).

Er zijn ruime budgetten voorzien voor de afwerking van de keuken en de badkamer.

Nieuwsgierig? Je kan ons op Nieuwbouwzondag vrij bezoeken van 14u tot 16u of maak een afspraak via 0487 36 59 85 – jonas@home-hunters.be

Een vraag? Contacteer Home Hunters!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte