The Factory

Waalsekaai 61, 2000 Antwerpen
vanaf € 980.000 (excl. aankoopkosten)
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

EEN ICONISCH GEBOUW
Wonen in The Factory is wonen op het échte Antwerpse Zuid, aan de iconische Gedempte Zuiderdokken met hun rijkelijk gevulde geschiedenis en mooie pakhuizen. Een prachtig gebouw dat in 1902 ontworpen werd door Frans Seroen en vandaag, met oog voor hedendaagse luxe, hertekend werd door Conix RDBM Architects.

De appartementen krijgen een certificaat BEN mee en zo wordt de geschiedenis van het gebouw gecombineerd met een duurzame toekomst. Men kan zo op de eerste en tweede verdieping telkens 2 ruime, lichte appartementen realiseren. Op de derde verdieping komt als bekroning een ruim dakappartement. Onder het gebouw worden, in de bestaande kelder, ruime autostaanplaatsen en voldoende fietsstaanplaatsen voorzien. Voor de koper geeft dit als voordeel dat er gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing betaald moet worden.

LUXE AFWERKING
Voor de binneninrichting van de woning wordt een mooi budget voorzien. De koper richt, vertrekkend vanuit een kwalitatief hoogstaand basispakket, zijn eigen appartement volledig in naar eigen smaak en voorkeur. Zo wordt uw appartement het verlengde van uw persoonlijkheid en is het elke dag opnieuw zalig thuiskomen in een woning die aan al uw wensen voldoet. Wij voorzien hierbij een uitgebreide kopersbegeleiding.

Meer info

Een vraag? Contacteer Quares!

Cookie Instellingen