The Nautic
10u-17u

Tijdokstraat 38, 8380 zeebrugge
vanaf € 232.302,60
Vrij te bezoeken
Terug

Het nieuwbouwproject ‘The Nautic’ is een prachtige ontwikkeling vlak aan de jachthaven van Zeebrugge. De frontale ligging aan het water maken het project net dat tikkeltje exclusiever. Bovendien is de combinatie van de zonnige oriëntatie met de open zichten uniek aan onze Belgische Kust.

 

In dit project heeft u de keuze uit een drieslaapkamerappartementen, tweeslaapkamerappartementen en de laatst beschikbare penthouse. Elk appartement is zeer doordacht ontwikkeld en beschikt over een prachtige afwerking. Dankzij de mooie gevelbreedtes van het gebouw hebben alle appartementen grote leefruimtes met veel lichtinval en grote terrassen om maximaal te kunnen genieten van het zicht. Deze terrassen worden afgewerkt met doorzichtige glasstructuren waardoor u vanuit de keuken en leefruimte altijd open zichten heeft over de jachthaven. 

 

Bent u op zoek naar een investering, tweede verblijf of een woonappartement maak dan een vrijblijvende afspraak met Lodewijk (0475 24 59 79 – lodewijk@keyimmo.be) of Dries (0475 57 40 19 – dries@keyimmo.be).

Meer info

Een vraag? Contacteer KEY IMMO!