The Nautic
09.30u-12u en 14u-17u

Tijdokstraat 38, 8380 zeebrugge
09.30u-12u en 14u-17u
vanaf € 244.155
Afspraak via bouwbedrijf
Terug

 

Het nieuwbouwproject ‘The Nautic’ is een prachtige ontwikkeling vlak aan de jachthaven van Zeebrugge. De frontale ligging aan het water maken het project net dat tikkeltje exclusiever. Bovendien is de combinatie van de zonnige oriëntatie met de open zichten uniek aan onze Belgische Kust.

 

In dit project heeft u de keuze uit een drieslaapkamerappartementen, tweeslaapkamerappartementen en de laatst beschikbare penthouse. Elk appartement is zeer doordacht ontwikkeld en beschikt over een prachtige afwerking. Dankzij de mooie gevelbreedtes van het gebouw hebben alle appartementen grote leefruimtes met veel lichtinval en grote terrassen om maximaal te kunnen genieten van het zicht. Deze terrassen worden afgewerkt met doorzichtige glasstructuren waardoor u vanuit de keuken en leefruimte altijd open zichten heeft over de jachthaven. 

 

Bent u op zoek naar een investering, tweede verblijf of een woonappartement maak dan een vrijblijvende afspraak met Lodewijk (0475 24 59 79 – lodewijk@keyimmo.be) of Dries (0475 57 40 19 – dries@keyimmo.be).

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer KEY IMMO!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte