The Nautic
10u-17u

hoek Vismijnstraat - Tijdokstraat, 8380 Zeebrugge
10u-17u
vanaf € 175.000,- excl. kosten
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

The Nautic, op een legendarisch stukje Zeebrugge aan de jachthaven.

Kreeg elke Belgische badplaats een gezicht, dan was dat bij Zeebrugge een ferme karakterkop en met The Nautic komt daar nu nog een bijzondere werkplek bovenop. Unieke vergezichten over de plezierhaven van Zeebrugge en een wonderlijke lumineuze zuidwest oriëntatie incluis.

The Nautic is het allereerste deel van een breder toekomstplan voor de oude vismijn maar is meteen ook het meest sublieme en best georiënteerde deel van deze bouwontwikkeling. Dit hele project heeft misschien wel iets van een zalm – tikkeltje tegendraads, want opmerkelijk anders dan andere kustprojecten, maar wat zal dit in de smaak vallen. En dan te zeggen dat je in het neusje ervan zou kunnen thuiskomen – The Nautic. Een introductie.

The Nautic, dit zijn 86 buitenkansen, pal tegenover de inkom van de jachthaven en dus met een indrukwekkend mooi uitzicht. Heel concreet; 86 appartementen met een goede oriëntatie en bijgevolg ook veel zonlicht. Grote glaspartijen laten dat genot binnen groots voortleven, herijk ruime terrassen aan het buitenleven denken.

De appartementen hebben tellen 1, 2 of 3 slaapkamers – zoals je wilt. Bovenal toont The Nautic hoe goede, lumineuze architectuur kan werken als een ontspanningskuur. Het beste licht als het beste bed, een oprecht geluk om in te ontwaken.

The Nautic komt op een legendarisch stukje Zeebrugge. Daar waar je de oude vismijn vandaag treft, in de Tijdokstraat. Deze plek, aan de jachthaven, is een feeërieke inham in de driehoek Zeebrugge – Brugge – Knokke. En zo’n plek komt natuurlijk met een bijnaam; Bruges-les-bains, voor de vrienden.

Want op fietsafstand van het Brugse culturele hart – een halfuurtje trappen! – opent The Nautic zowel de deuren naar de zee als naar de stad. Om maar te zeggen; The Nautic ligt precies daar waar je zowel winter als zomer in schoonheid woont, wat niet elke kustplek gegeven is. Vrij van stress maar wel vol van leven.

Een vraag? Contacteer KEY IMMO!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte