The Nautic
10u-17u

Noordhinderstraat 19-29, 8380 Zeebrugge
10u-17u
Vanaf € 175.000 excl. kosten
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via Nieuwbouwzondag.be)
Terug

Kreeg elke Belgische badplaats een gezicht, dan was dat bij Zeebrugge een ferme karakterkop en met The Nautic komt daar nu nog een bijzondere woonplek bovenop. Unieke vergezichten over de plezierhaven van Zeebrugge en een wonderlijk lumineuze zuidwestoriëntatie incluis.

The Nautic is het allereerste deel van een breder toekomstplan voor de Oude Vismijn maar het is meteen ook het meest sublieme en best georiënteerde deel van deze ontwikkeling. Dit hele project heeft misschien wel iets van een zalm – tikkeltje tegendraads, want opmerkelijk anders dan andere kustprojecten, maar wat zal dit in de smaak vallen. En dan te zeggen dat je in het neusje ervan zou kunnen thuiskomen – The Nautic. Een introductie.

The Nautic, dit zijn 86 buitenkansen, pal tegenover de inkom van de jachthaven en dus met een indrukwekkend mooi uitzicht. Heel concreet; 86 appartementen met een zuidwestelijke oriëntatie en bijgevolg met het mooiste zonlicht. Grote glaspartijen laten dat genot binnen groots voortleven terwijl ruime terrassen aan het buitenleven denken.

De appartementen hebben telkens 1, 2 of 3 slaapkamers – zoals je wilt. Bovenal toont The Nautic hoe goede, lumineuze architectuur kan werken als een ontspanningskuur. Het beste licht is als het beste bed, een oprecht geluk om in te ontwaken.

The Nautic komt op een legendarisch stukje Zeebrugge. Daar waar je de Oude Vismijn vandaag treft, in de Tijdokstraat. Deze plek, aan de jachthaven, is een feeërieke inham in de driehoek Zeebrugge – Brugge – Knokke. En zo’n plek komt natuurlijk met een bijnaam; Bruges-les-bains, voor de vrienden.

Want op fietsafstand van het Brugse culturele hart – een halfuurtje trappen! – opent The Nautic zowel de deuren naar de zee als naar de stad. Om maar te zeggen; The Nautic ligt precies aar waar je zowel winter als zomer in schoonheid woont, wat niet elke kustplek gegeven is. Vrij van stress maar wel vol van leven.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Key Immo!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte