The Square
13u-30-15u

Descampsplein 7-8, 8370 Blankenberge
13u-30-15u
va. € 279.500
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via Nieuwbouwzondag.be)
Terug

In de belle-époquewijk van Blankenberge verrijst binnenkort het nieuwbouwproject The Square. Het project omvat in totaal 33 units opgetrokken volgens de typerende architectuur van Architektenburo uit Knokke. Bovendien wordt het project gekenmerkt door zijn zonnige appartementen waarvan het merendeel met zicht op het Descampsplein.

The Square bestaat uit twee deelprojecten waarvan 24 appartementen gelegen aan het Descampsplein (The Square I) en aansluitend 9 appartementen gelegen aan de Van Monsstraat (The Square II). De type appartementen variëren tussen één en twee slaapkamers.

De afwerking van het project is uiterst duurzaam met o.a. een lichte façadesteen in combinatie met strakke zwarte – en warme houten gevelelementen. Alle appartementen worden verwarmd op basis van een warmtepomp gekoppeld aan vloerverwarming. Dit in combinatie met het ventilatiesysteem (type D), de akoestische isolatie en thermische isolatie maken dat de E-peilen maximaal E30 kunnen bedragen.

Alle appartementen worden voorzien van een maximum aan hedendaags comfort met zonnige – en brede terrassen op de verdiepen en private tuinen voor de gelijkvloerse appartementen. Tevens kunnen alle appartementen naar eigen smaak worden ingericht. De bouwheer voorziet mooie budgetten en een interieurarchitect die u bijstaat met advies in het volledige keuzetraject.

Benieuwd naar The Square in Blankenberge? Maak je afspraak met Dries via 0475 57 40 19 of dries@keyimmo.be

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Key Immo!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte