The Urban Village
13u30 - 16u

Jan de Cordesstraat 92, 2580 Putte
13u30 - 16u
prijzen vanaf € 249.000 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Droom jij ook van duurzaam wonen in een groene omgeving? Maak dan kennis met project The Urban Village! The Urban Village is gesitueerd in een groen binnengebied nabij centrum Beerzel, waar het rustig wonen is, doch vlakbij alle dagdagelijkse voorzieningen zoals scholen en winkels. Dit BEN20 project bestaat uit 18 hoogwaardige appartementen en 3 penthouses. De appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming, individueel warmtepompsysteem, ventilatie, zonnepanelen en een domoticasysteem met toegangscontrole voor maximale veiligheid. Energiezuinigheid en duurzaamheid zijn van groot belang. Zo beantwoorden alle appartementen aan de BEN20-norm en geniet u als eigenaar gedurende 5 jaar van een korting van 100% op de onroerende voorheffing. De appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen, zijnde Platea, Schola en Mons, en bevinden zich in een groene oase van rust met zicht op de bekende Beerzelberg. Elk appartement beschikt over één, twee of drie slaapkamers, lichtrijke leefruimtes en een terras. Dit alles wordt gebouwd rondom rond een prachtige gemeenschappelijke groene binnentuin. Bovendien is het project voorzien van voldoende ondergrondse parkeergelegenheid, bergruimte en fietsenstallingen.

The Urban Village is tevens ook een afgesloten privé domein enkel toegankelijk voor bewoners en bezoekers. Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Maak op zondag 23/04 kennis met deze residentie te Jan De Cordestraat 29 – 2580 Putte en schrijf u hiervoor via deze link in: Klik hier

Kan u niet wachten tot 23/04? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

 

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte