THE WAVES – SALT
13u-17u

troonstraat 10, 8400 Oostende
13u-17u
vanaf € 345.000
Afspraak via projectontwikkelaar
Terug

The Waves, dat is wonen op een toplocatie tussen de zee en de groene golfcourse van Oostende.
The Waves in Oostende bestaat uit 4 verschillende residenties: Sea, Salt, Sand & Sky. De eerste fase Sea met 118 woonunits werd in de zomer van 2021 opgeleverd en is helemaal uitverkocht. Ondertussen zijn de ruwbouwwerken van de tweede fase Salt (73 units – 75% verkocht) zo goed als afgerond en is de afwerking volop bezig. Voorziene oplevering hier is september 2022. Dankzij het grote succes van The Waves kwam de derde fase Sand (117 units) vorige zomer versneld in verkoop. Hier geniet u nog de vrijheid van het kopen op plan!

Zijn unieke ligging in combinatie met de hoogstaande en elegante architectuur, maken van The Waves een bijzonder aantrekkelijk woonproject – dit zowel voor vaste bewoning als voor tweedeverblijvers. Vlakbij vind je tal van hotspots zoals het nieuwe zwembad, de Kinepolis, de stedelijke bibliotheek, de wandelpromenade, KV Oostende … De dynamiek van het bruisende Oostende is hier dus nooit veraf!

Uw hart verloren aan de elegantie van The Waves en zijn unieke ligging? Nieuwsgierig? Kom en ontdek tijdens NIEUWBOUWZONDAG op 24 april van 13u tot 17u deze unieke residentie. Reserveer vandaag nog je tijdslot op 059 80 91 91 – bezoek enkel op afspraak. Naast een warm onthaal geven we je uiteraard vrijblijvend uitleg over dit nieuwbouwproject. Tot dan!

Een vraag? Contacteer VASTGOEDGROEP DEGROOTE!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte