Tielen – Flor Baron Peeters
10u-12u

Flor Baron Peetersstraat, 2460 Tielen
vanaf € 286.379,-

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

10 woningen

Dit tijdloze nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de ‘Flor Baron Peetersstraat’. Dit is een nieuwe zijstraat van de ‘Spoorwegstraat’. Deze unieke ligging aan de rand van Tielen biedt heel wat voordelen. Zo is het centrum van Tielen vlakbij. Een van de grote troeven hierbij is het nabijgelegen treinstation wat veel mogelijkheden biedt naar mobiliteit toe. Anderzijds is er ook veel groen in de omgeving wat ideaal is voor een rustige wandeling of een mooie fietstocht. 

Deze kindvriendelijke verkaveling biedt een autoluwe omgeving met een openbaar groen pleintje en doodlopende straatjes. Doordat er slechts een beperkt aantal woningen zijn, kunt u hier rustig wonen in een mooie omgeving.  In deze charmante verkaveling zal RDK tien eengezinswoningen realiseren. De achtertuinen van de meeste woningen grenzen aan een groen pleintje dat het hart vormt van deze verkaveling. Als architectuur werd bewust gekozen voor een klassieke stijl. Hierdoor krijgt dit nieuwbouwproject een tijdloze uitstraling.  

Bij het ontwerp van de woningen werd er ook veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit.  Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Bovendien is er keuze uit woningen met drie of vier slaapkamers, of woningen met of zonder een inpandige garage. Dankzij deze troeven biedt dit project een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Tielen.

Meer info

Een vraag? Contacteer RDK Bouw!

Cookie Instellingen