Tour – Taxis Residential
Zondag 25 oktober 2020: 10u - 18u

Havenlaan 86C, 1000 Brussel
Vanaf € 215.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Ontdek Park Lane, Gare Maritime & Admiral op 25 oktober.

Programma:

10u – 18u // Residential Info Office: Ontdek de maquette en afwerkingsmaterialen bij een drankje. Ontmoet er de makelaars.

10u – 16u // Gare Maritime: GRATIS rondleiding in dit prachtig gerenoveerd goederenstation.

12u – 16u // ADMIRAL: Bezoek de vierde verdieping van het Admiral gebouw en ontdek het uitzicht. 

Tour & Taxis heeft het allemaal – een rustige locatie, steeds in het hart van Brussel, perfecte verbindingen, een iconische omgeving, een prachtig park, winkels, restaurants, cultuur en nog veel meer. Wanneer je een plek zoekt om in te wonen of te investeren, dan ben je bij Park Lane aan het juiste adres.

Het residentiële project Park Lane omvat bijzondere architecturale gebouwen aan een groene autoluwe dreef, vlak aan het uitgestrekte Tour & Taxis park. Dit is een unicum in Brussel. In deze bruisende en inspirerende stadshub zie je letterlijk de stad van morgen ontstaan met wandel- en fietspaden, cultuur, winkels, bars en restauranten, ambachten, sociale activiteiten, recreatie en co-creatie. Verder is de wijk autoluw, wat wordt gewaardeerd door de bewoners. Park Lane is niet enkel een fantastische plek om te wonen. Het is elke dag weer een uniek belevingsconcept.

Meer info

Een vraag? Contacteer Extensa!

Cookie Instellingen