Trisara: Hedendaags betaalbaar wonen aan de Gavers
Zondag 25 april: 14u - 18u

Stasegemsesteenweg 44, 8530 Harelbeke
€ 250.000 exclusief kosten
Vrij te bezoeken
Terug

HEDENDAAGS BETAALBAAR WONEN NABIJ DE GAVERS

Residentie Trisara is gelegen op de grens van Harelbeke en Stasegem, recht tegenover het voetbalstadium en op wandelafstand van het Provinciaal Domein De Gavers. Het appartementencomplex bevindt zich in de nabijheid van scholen, winkels en het station en op een steenworp van alle belangrijke invalswegen (E17).

Residentie Trisara biedt U een ruim aanbod van appartementen met een oppervlakte die varieert tussen de 95 m² en de 140 m² allen voorzien van grote zonneterrassen (tot 50 m²). Elk appartement omvat een mooie ruime lichtrijke woonruimte met open ingerichte keuken en berging. Op de hall komen één of twee mooie slaapkamers uit alsook een gastentoilet en een badkamer met een badkamermeubel en een ruime inloop douche. Onder het gebouw is een afgesloten parkeerruimte, een fietsenstalling en een praktische berging voorzien voor elk appartement.

Trisara staat garant voor een kwalitatieve afwerking en een hedendaagse en tijdloze uitstraling. Bovendien werd maximale aandacht gespendeerd aan geluids-en energienormen (vloerverwarming) om een optimaal wooncomfort te kunnen bieden. De residentie, ingeplant in het groen, op wandelafstand van de Gavers, biedt een oase van rust voor jong en oud.

Meer info

Een vraag? Contacteer C&K Management!

Cookie Instellingen