Trisara: Wonen aan de Gavers
24 oktober: 14u tot 18u

Stasegemsesteenweg 44, 8530 Harelbeke
€ 250.000 exclusief kosten
Vrij te bezoeken
Terug

Het nieuwbouwproject Trisara werd ontwikkeld door C&K management in samenwerking met architectenbureau Philippe Cnockaert. De residentie Trisara gelegen op wandelafstand van de Gavers bestaat uit 2 identieke gebouwen van telkens 12 appartementen (100 m²) en 2 penthouses van (+/-150 m²).
Op vandaag is de eerste fase (Stasegemsesteenweg 46) voor 90% uitverkocht en wordt de verkoop van de tweede fase gelanceerd. Vanaf 15 augustus zal een modelappartement ter beschikking staan om bezoekers op afspraak te ontvangen en een rondleiding te geven. De betaalbare prijzen (vanaf 225.000€ excl. kosten), de zeer begeerde ligging, de hedendaagse architectuur, de modernste technieken zoals vloerverwarming en zonnepanelen en de kwalitatieve afwerking hebben reeds meerdere eigenaars overtuigd om voor dit project te kiezen.
U heeft de keuze uit appartementen met een oppervlakte die varieert tussen de 95 m² en de 140 m², allen voorzien van grote zonneterrassen (tot 50 m²). Elk appartement omvat een mooie lichtrijke woonruimte met grote glaspartijen, een open ingerichte keuken uitgerust met kwalitatieve apparaten (merk AEG en Novy) en een praktische berging. Op de hall komen één of twee slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer met badkamermeubel en inloop douche. Onder het gebouw heeft elk appartement een parkeerruimte, een fietsenstalling en een tweede berging (+/-8 m²).
Trisara staat garant voor een kwalitatieve afwerking (zie lastenboek ) en een hedendaagse en tijdloze uitstraling. Bovendien werd maximale aandacht gespendeerd aan geluids-en energienormen om een optimaal wooncomfort te kunnen bieden. De residentie, centraal gelegen nabij de invalswegen en op 100 m van winkels, school en openbaar vervoer, staat ingeplant in een oase van groen, op wandelafstand van de Gavers.

 

Meer info

Een vraag? Contacteer C&K Management!