Tulleners
13u00 - 17u00

Jan Rosierlaan 94, 3620 Lanaken
Vanaf € 217.141,00 excl. kosten
Vrij te bezoeken
Terug

Voel je thuis in residentie Tulleners

Verlaagd btw-tarief 6%! (*vraag naar de wettelijke voorwaarden) – Oplevering voorzien april 2022! 

In het levendige Lanaken, een gezellige Limburgse grensgemeente, ligt Residentie Tulleners. Dit luxueuze appartementsgebouw wordt opgetrokken aan de Jan Rosierlaan, centraal gelegen in de dorpskern met onmiddellijke toegang tot winkels, snelweg, busstation en scholen. Het gebouw kreeg zowel binnen als buiten een moderne insteek, maar straalt tegelijkertijd een huiselijke, vertrouwde sfeer uit. Grote raampartijen zorgen voor veel zon en daglicht in elke woonkamer. De kamers zijn met zorg vormgegeven om ruimte en comfort te creëren voor elke leefsituatie.

De zeven appartementen zijn voor zowel singles, jonge gezinnen als ouderen geschikt en beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. De twee gelijkvloerse appartementen hebben elk een privétuin, en dankzij de ruime terrassen hebben de andere bewoners hier ook een mooi uitzicht op de gezellige omgeving. Bovendien beschikt elk appartement over een eigen ondergrondse parking en berging.

Je voelt je beslist snel thuis in deze residentie en bovendien leent de omgeving er zich prima toe om een stapje in de wereld te zetten. In een mum van tijd sta je met de auto of fiets in de historische binnenstad van Maastricht – en rijd je even de andere kant op, dan kun je heerlijk wandelen in de Kempense natuurgebieden. Ook is het heerlijk vertoeven op terrasjes in pittoreske dorpen zoals Oud-Rekem en kunnen bewoners met de (klein)kinderen naar de kinderboerderij of mountainbiken in de bosrijke omgeving. Lanaken heeft voor ieder wat wils. De snelweg naar grote steden zoals Brussel en Antwerpen ligt op slechts enkele kilometers afstand.

Ben je op zoek naar een geluksplekje zoals Residentie Tulleners? Neem gerust contact op met Nancy via 0475 41 26 87.

Meer info

Een vraag? Contacteer Immo Idylia!