Turnhout – Melkhoek
13u - 15u

Gruttostraat 2, 2300 Turnhout
13u - 15u
vanaf € 360.484
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

Dit tijdloze nieuwbouwproject met twaalf woningen wordt gerealiseerd aan de Melkhoek te Turnhout.  Met zijn doodlopende weggetjes en groene speelpleintjes vormt dit project een rustig en charmant geheel waar het aangenaam wonen is. Het is dan ook toepasselijk dat de straten in deze mooie verkaveling vernoemd werden naar mooie vogels zoals de grutto en de graspieper. 

In deze charmante omgeving zal RDK in een eerste fase twaalf woningen realiseren. Acht woningen aan de Gruttostraat en vier aan de Graspieperstraat. Bij het ontwerp van deze woningen werd gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. 

Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Bij alle woningen is er tevens een inpandige garage voorzien. Op de verdiepingen vindt u dan weer drie of vier slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij de meeste woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Zo kunt u hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer maken. 

Een vraag? Contacteer RDK!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte