Moderne eengezinswoning in aanbouw Lot 1A
14-17 u.

Edmond Vandervaerenstraat 1A, 1560 Hoeilaart
14-17 u.
op aanvraag
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Kijk op Nieuwbouwzondag binnen bij deze twee moderne eengezinswoningen in aanbouw – Lot 1A

De te bezoeken woningen liggen naast elkaar, en zijn als het ware 2 onder 1 kap. Toch is de gelijkvloerse verdieping van elke woning anders, gezien deze is afgestemd op de behoeften van de toekomstige bewoners.

De toekomstige bewoners van de rechtse woning kozen voor een open keuken met ruime zit- en eethoek. Van in de eet- en zithoek hoek zullen ze dankzij de grote ramen kunnen genieten van zicht op de tuin. Deze woning werd ook uitgerust met een ruime berging/wasplaats, een ruime inkomhal en een wc. De eerste verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers, en een badkamer met dubbele lavabo, bad en douche. Er is een vast trap voorzien naar de zolderruimte, die later nog kan ingericht worden.

Met een E-peil lager dan 20 is deze mooie woning Meer dan Bijna EnergieNeutraal. De woning werd uitgerust met een lucht-water warmtepomp met vloerverwarming, en PV-panelen. Voor het ventileren van de woning werd er een ventilatiesysteem Type D geïnstalleerd waardoor de lucht mechanisch aan- en afgevoerd wordt. Onze bouwadviseurs geven je ter plaatse graag mee welke voordelen de toekomstige bewoners zullen genieten.

Droom jij ook van een nieuwe thuis?
Breng ons een bezoekje op Nieuwbouwzondag! Kom dan deze twee woningen bezoeken in Hoeilaart. Neem een kijkje in deze twee 2 woningen onder 1 kap. Ontdek samen met onze bouwadviseurs hoe wij jouw droom kunnen realiseren. Bij Verelst bouwen we jouw droomwoning volledig op maat én sleutel-op-de-deur.

Geniet bovendien van ons “Comfortabel en energiezuinig bouwen” aanbod, waarbij wij jouw nieuwe thuis Meer dan Bijna EnergieNeutraal bouwen.

Comfortabel en Energiezuinig bouwen.
Jouw nieuwe thuis klaar voor de toekomst!

Bij Verelst helpen wij je graag jouw nieuwe thuis zo duurzaam mogelijk te bouwen, zodat jouw project tevens een mooie investering is voor de toekomst, en voor volgende generaties.

Al onze nieuwbouwwoningen rusten wij uit met vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Wij bouwen voor jou als vanzelfsprekend een woning die quasi volledig onafhankelijk is van fossiele brandstoffen. Hierdoor zal je in de loop der jaren duizenden euro’s besparen.

Bovendien zal je in je nieuwe woning, die volledig op jouw maat en instapklaar gebouwd wordt, kunnen genieten van een heerlijk gelijkmatige temperatuur, en dat lekker “comfy” op blote voetjes.

Meer info kan je vinden op : http://verelst.be/building/blog/comfortabel-en-energiezuinig-bouwen

Kom zeker langs!

Een vraag? Contacteer Verelst Woningbouw!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte