Uitbreiding van een woning
14u tot 17u

Bezoek deze renovatie, waarbij je kan zien hoe een bestaande woning werd uitgebreid met een opbrengsteigendom. De eigenaars van de woning kozen ervoor om de leefruimte van het bestaande pand op het gelijkvloers uit te bouwen. Op de eerste verdieping van het nieuwbouw gedeelte kan je de slaapkamers vinden van het appartement dat heel de zolderruimte beslaat.

Bij het bezoeken van deze manier van het uitbreiden van een woning kan je zien dat wij de nodige kennis in huis hebben om zowel nieuwbouw als renovatie van A tot Z te begeleiden.

Bovendien kan je in de onmiddellijk omgeving van dit project nog meerdere nieuwgebouwde woningen zien.

Heb jij ook plannen om een thuis te bouwen of verbouwen? 

Kom dan eens kijken naar deze bijna verhuisklare woning. Ontdek samen met onze bouwadviseur Stijn Smulders wat wij voor jou kunnen doen. Nieuwbouwers genieten NU van onze “Meer dan BEN!”-actie.

Meer dan BEN bouwen?

Vanaf dit jaar moeten nieuwbouwwoningen Bijna EnergieNeutraal (=BEN) gebouwd worden met een E-peil van 30 of lager. Het bijzondere aan deze BEN woningen is dat ze uitermate weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling of warm water. De energie die ze toch nodig hebben, worden uit groene hernieuwbare energiebronnen gehaald.

Bij Verelst gaan we Nu met onze ACTIE nog eens stapje verder! Wij nemen de upgrade tot een E20 woning GRATIS voor onze rekening waardoor jij nog eens EXTRA van de onderstaande voordelen kan genieten:
• Een korting van 100 % op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
• Een aanzienlijk lagere energiefactuur.
• Een voordelig BEN-krediet bij bepaalde banken.
• Een enorme meerwaarde op je woning.

Kom zeker deze woning bezoeken. Wij vertellen er graag alles over. Wie weet kunnen wij je helpen met het vinden van de juiste locatie, dichtbij of veraf. Aarzel ook niet om langs te komen als je al je eigen bouwgrond hebt. Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Maak NU je afspraak om dit project te bezoeken door te mailen naar woningbouw@verelst.be of te bellen op 015 30 03 60 tijdens de kantooruren. Kimberley plant graag jouw afspraak tijdens Nieuwbouwzondag.

 

Geen tijd om langs te komen op Nieuwbouwzondag?

Maak dan gerust een afspraak met één van onze bouwadviseurs via www.verelst.be/contact
Deze afspraak kan doorgaan in onze showroom, conform de geldende Corona-maatregelen of via een online meeting waarbij je onze showroom ook virtueel kan bezoeken.

Wij verwelkomen je graag!

 

Meer info

Een vraag? Contacteer Verelst Woningbouw & Renovatie!

Cookie Instellingen