Unicas Kijkwoning in Wilsele
25 oktober : 10u-16u enkel op afspraak

Rietveld 25, 3012 Wilsele
Terug

Heb je bouwplannen? Ontdek dan op 25 oktober de Unicas-manier van bouwen in Wilsele. Geen betere plek om te bewijzen dat we onze kwaliteitsbeloftes waarmaken dan in onze kijkwoning. We geven je er graag meer uitleg over de nieuwste bouwtechnieken, afwerkingsmaterialen en onze aanpak voor de realisatie van jouw woondroom. Vakmanschap en topkwaliteit gaan daarbij steeds hand in hand.

Kom gerust de sfeer opsnuiven en ontmoet onze bouwadviseurs: Luc, Nadine, Tim en Koen; gedreven vakmensen die met hun jarenlange ervaring klaarstaan om al je vragen te beantwoorden.
Bovendien zijn ze steeds het eerste aanspreekpunt van al onze klanten. Tijdens Nieuwbouwzondag kan je met hen kennismaken, nog voor de start van je bouwtraject. Bouwen in alle vertrouwen, op maat van de klant. Daar gaan we elke dag voor. Van harte welkom – enkel op afspraak!*

Maak hier uw afspraak

*We treffen de nodige maatregelen zodat het evenement in alle veiligheid kan plaatsvinden. Met voldoende afstand, desinfecterende handgel, ontsmetting van contactpunten,… Kom dus langs met een gerust hart (en een mondkapje).

 

Bevestig je aanwezigheid: http://unicas.be/nieuwbouwzondag

Meer info

Een vraag? Contacteer Unicas!

Cookie Instellingen