Uniek nieuwbouwproject “Paviljoen” gelegen te Schaarbeek
10u-12u op ons kantoor te Bonheiden, Rijmenamseweg 83A

Paviljoenstraat 45, 1030 Schaarbeek
195.000 Euro
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Uniek nieuwbouwproject gelegen te Schaarbeek, een gemeente die alle voordelen biedt van een stad, maar de sfeer heeft van een dorp. De gemeente kan prat gaan op ruime en luchtige lanen, groene parken, handelszaken, scholen, sportinfrastructuur en culturele centra.
Een unieke leefomgeving in een grote agglomeratie !

Het project biedt een ruime keuze aan appartementen (1, 2 en 3 kamers). Ontdek de comfortabele interieurs met ingerichte keukens en badkamers, terras en/of tuin, energiezuinig en geluidsarm. Een kwalitatief project met transparante prijzen en alle garanties op een perfect uitgevoerde afwerking. Elegante en tijdloze architectuur met veel lichtinval.
Vlot bereikbaar via openbaar vervoer en met voorzieningen voor auto en fiets liggen alle delen van de stad in de nabijheid. Op 2 min van het nieuwe winkelcentrum Docks , op wandelafstand van het Josaphatpark., de groene long van Schaarbeek. Kortom in een trendy omgeving!
Parkeren doet u in alle comfort in de ondergrondse parking, waar een autostaanplaats voorzien is voor uw auto.

Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken in uw nieuwe appartement ? Geen enkel probleem ! Wij bieden u de mogelijkheid uw woonst
zelf te finaliseren (keuken, sanitair, tegels …). Vraag gerust naar onze casco + formule !

Wenst u graag meer info te krijgen over “Paviljoen” of heeft u specifieke vragen ? Laat het ons weten, wij maken graag tijd voor u vrij op onze kantoren. info@vanlooybouwgroep.com / 015/52.77.05

Meer info

Een vraag? Contacteer Van Looy Bouwgroep NV!

Cookie Instellingen