Unieke woning op ruim hoekperceel lot 58
12u - 18u

Zomerlaan 9, 2580 Beerzel
12u - 18u
516.102 euro
Op afspraak & reservatie via Nieuwbouwzondag.be
Terug

Openheid en een groot ruimtelijk gevoel. Dat zijn de kenmerken van deze prachtige hoekwoning op lot 58 met een ruime inpandige garage en 3 ruime slaapkamers. De architectuur van de woning is anders dan elders. Strakke gevelsteenarchitectuur zonder voegen, claustra metselwerk als accent en extra privacy en doorlopende betonnen gevelpanelen en een zwevende kolom aan de inkompartij geven de woning een aparte en unieke uitstraling.

Binnen komen doe je langs de zijgevel in een ruime inkomhal met toilet en een zeer grote vestiaire waar je al je spullen makkelijk in kan opbergen. De leefruimte is een open ruimte met zit-en eethoek, keuken met kookeiland en keukenkasten. Aan de keuken ligt een praktisch ingedeelde berging. Aanpalend aan de garage is nog een extra bergruimte voorzien.
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, een grote badkamer met douche, dubbele lavabo met spiegel en verlichting, een ligbad en een apart nachttoilet.

Overal is vloerverwarming voorzien. Verwarming is met een lucht/water warmtepomp. E-peil is 12 zodat je de eerste 5 jaar 50% bespaard op de onroerende voorheffing.

De binnenafwerking? Die hebben we in deze woning al volledig zelf bepaald zodat jij geen keuzestress hebt voor de afwerking! De vloeren zijn in keramische parket eikkleur, de keuken is hyper geïnstalleeerd en de badkamer wordt uitgerust met de allermooiste toestellen. De inrit en het toegangspad worden in klinkers aangelegd. Op de perceelsgrenzen worden door de verkoper hagen aangeplant.
Ben jij op zoek naar een volledig afgewerkte woning? Neem dan zeker contact op: 0471/23 24 25 en breng een bezoek aan deze mooie groene woonbuurt waar je de eerste gerealiseerde woningen met eigen ogen kan zien en onze kijkwoning kan bezoeken op afspraak. Deze woning is bewoonbaar vanaf oktober 2023. Na afspraak is de ruwbouwwoning te bezichtigen.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer 2B2C Projects!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte