Varsenare, Hof van Straeten
van 13u tot 17u

Hof van Straeten / Legeweg, 8490 Varsenare
Gesloten woning met 3 slaapkamers vanaf 316.500 EUR, excl. kosten en btw
Vrij te bezoeken
Terug

In de ‘heerlijkheid’ van de vroegere heren van Straeten weten ze al eeuwen dat het heerlijk wonen is in Varsenare. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis. In de nieuwste fase van dit woonproject bouwen we acht nieuwe huizen met een moderne architectuur. De materialen zijn sober gehouden om de strakke lijnen extra in de verf te zetten. Op het gelijkvloers vind je een mooie open leefruimte met veel lichtinval. Naast de keuken zit een handige wasplaats. Boven beschik je over drie of vier slaapkamers en een badkamer met douche en bad. De meeste woningen hebben boven een apart toilet en een berging/technische ruimte.

Heb je voor je woning liever een andere stijl of indeling, dan vind je in Hof van Straeten nog enkele woningen uit vorige fases. Door de diversiteit vindt iedereen er ongetwijfeld zijn gading.

De zonnepanelen op je dak zorgen voor een maandelijkse besparing op je energiefactuur. Je woning heeft een E-peil van 20 of zelfs lager, zo hoef je gedurende vijf jaar geen onroerende voorheffing te betalen.

Kom zeker eens langs in onze kijkwoning!

Meer info

Een vraag? Contacteer Durabrik Bouwbedrijven NV!