Villa Maius
zondag 25 oktober: 10.00 - 17.00 u

Meiweg 1, 8500 Kortrijk
Vanaf € 525.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Villa Maius betekent meer…

Op een van de toplocaties van Kortrijk zal u ‘VILLA MAIUS’ onmiddellijk terugvinden. Deze is uniek in zijn soort door zijn ligging, architectuur en prachtige afwerking. Het gebouw is modern en tijdloos en bevindt zich op de rand van een volgroeide, mooie en gezellige residentiële groene wijk van Kortrijk.

Na een drukke dag kan u hier perfect thuis komen in alle stilte en rust. Nog iets nodig? Het centrum, op een boogscheut, is gemakkelijk te bereiken per fiets, met de auto of te voet.

De indeling van de appartementen zijn zo opgevat dat ze hun eigen privacy behouden.

Wenst u zich in een oase van rust te vertoeven, dan is ‘VILLA MAIUS’ wat u zoekt. De rust kan u perfect terugvinden in de openheid en het comfort van uw appartement, op het inpandig of overdekt terras en in de buurt.

‘VILLA MAIUS’ betekent meer dan een appartement kan geven. Meer van alles wat u eigenlijk wil. Strak en beheerst, een waardevaste realisatie op een toplocatie.

Meer info

Een vraag? Contacteer Dekeyser Immo!

Cookie Instellingen