Vivehof
10u-16u

Routehuisstraat, 8793 Waregem
10u-16u
€392.000 incl. alle kosten
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

Vlak bij de gezellige dorpskern van Sint-Eloois-Vijve (Waregem) realiseren Steenoven en Eribo dé groene buurt van morgen bestaande uit 34 energieneutrale woningen. Ze verbruiken op jaarbasis dus evenveel als ze opwekken, dankzij zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en vierseizoensbeglazing. Je bespaart dus op jouw energiefactuur en krijgt gedurende 5 jaar nog 100% korting op de onroerende voorheffing.

Ontdek het huidige aanbod te koop:
– Fase 1 (75% verkocht):
o 2 instapklare woningen, onmiddellijk beschikbaar
o 2 woningen met oplevering half juni ’23
o 2 woningen met oplevering eind ’23
– Fase 2 (10% verkocht)
o Oplevering in diverse fases tussen eind ’23 en mid ’24

De woningen hebben minstens 3 slaapkamers en zijn te koop vanaf €392.000 inclusief alle kosten, zoals registratierechten en BTW. Ook inbegrepen: een carport, fietsenberging én een volledig afgewerkte tuin met terras, gras en hagen.

Breng tijdens Nieuwbouwzondag een vrijblijvend bezoek aan deze woonbuurt van de toekomst. We ontvangen je graag in onze volledig afgewerkte modelwoning. Om te kunnen genieten van een aangenaam bezoek vragen we om op voorhand in te schrijven via volgende link:

https://nieuwbouw.vivehof.be/nieuwbouwzondag-huis-te-koop-waregem-vivehof?utm_source=referral&utm_medium=nbzwebsite&utm_campaign=nbz-roularta-0323

Een vraag? Contacteer Steenoven!

Een vraag? Contacteer Eribo!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte