Woonproject Park Hooghuys
na afspraak

, 2270 Herenthout
Vanaf € 219.500

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Wonen in een historisch stukje Herenthout.

Aan de rand van het centrum van Herenthout ligt het historische Hooghuys, een voormalig Hof van plaisantie, midden in een bijzondere parktuin waar op dit moment woonproject Park Hooghuys wordt afgewerkt. Het woonproject omvat 64 comfortabele appartementen en penthouses met zongeoriënteerde terrassen, verdeeld over 4 gebouwen. De architectuur van de vier nieuwe gebouwen is licht, rustig en tijdloos. Hier is het heerlijk thuiskomen!

Park Hooghuys biedt met zijn rustgevende en historische ligging een uniek kader voor zowel toekomstige bewoners als investeerders. De troeven van  het karaktervolle Hooghuys zelf, maar ook van alle appartementen van woonproject Park Hooghuys: hoge plafonds, grote raamopeningen en een  doordachte oriëntatie van de gebouwen die voor veel zonlicht, ruimte en een optimaal zicht op het centrale park zorgen.

De tuin werd aangevuld met nieuwe bomen en struiken die op een natuurlijke manier voor privacy zorgen. Ook de vijver werd opgewaardeerd en er  werden verschillende nieuwe wandelpaden aangelegd. Geen auto’s in Park Hooghuys. Die zouden enkel maar de rust verstoren op het residentieel domein. Wel een ondergrondse parking die u gemakkelijk kan bereiken van aan de Nijlense Steenweg, uitgerust met ruime staanplaatsen,  garageboxen én private bergingen. De dorpskern van Herenthout is  vlakbij en dus perfect te voet of met de fiets te bereiken.

Meer info

Een vraag? Contacteer Cores Development!

Cookie Instellingen