Woonproject Prinsenhove
10u - 14u

Leuvensesteenweg 175, 3070 Kortenberg
Vanaf €314.500
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Een thuis voor jong en oud, pal in de Groene Gordel tussen Brussel en Leuven. Prinsenhove verenigt vernieuwbouw en nieuwbouw in een levendig woonproject in Kortenberg. Het in ere herstelde gebouw aan de Leuvensesteenweg blijft niet alleen een herkenningspunt maar tevens een uithangbord voor de commerciële ruimte die zich op het gelijkvloers zal vestigen. Midden in het woonerf, verrijzen verschillende types appartementen die verbonden worden door enkele groene oases. Ideaal om even te ontspannen en buren te ontmoeten. De door een landschapsarchitect aangelegde tuinen en de ruime terrassen bieden bewoners nog meer ademruimte. Dankzij de moeiteloze verbinding tussen interieur en terras vloeien binnen en buiten vlot in elkaar over.

Het uitgebreid aanbod van Prinsenhove omvat 1 commerciële ruimte en 3 gebouwen met 40 appartementen en 6 penthouses. De ruime luxeappartementen beschikken over 2 slaapkamers en een weids terras. De penthouses hebben 3 slaapkamers, een groot leefterras en panoramisch uitzicht.

Elk appartement voldoet bovendien aan de normen van een BEN-woning. Alle gebouwen van Prinsenhove zijn van dak tot kelder voorzien van kwalitatieve materialen en geavanceerde installaties om optimaal comfort en maximale duurzaamheid te bieden. Wij installeren energiezuinige vloerverwarming, warmtepompen en een systeem voor regenwaterrecuperatie, maar met de inrichting doet u uiteraard uw eigen ding.
Kom langs, bezoek de site en vraag vrijblijvend informatie aan onze partner vastgoedmakelaar Home Consult.
Wenst u meer informatie? Kijk dan op www.prinsenhove.be of contacteer hen vrijblijvend op 02 731 07 07

Meer info

Een vraag? Contacteer DCA WOONPROJECTEN!