Woonproject Westoever
11u-17u

Twee-Bruggenstraat 64, 8530 Harelbeke
Varieert per appartement
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Bent u op zoek naar een appartement waar u zich instant thuis voelt, dan bent u bij Chapter George aan het ideale adres. De woonprojecten van Chapter George zijn steeds goed geïntegreerd in de omgeving én strategisch gelegen. U woont er dus op een aantrekkelijke locatie, u leeft er in een oase van rust en geniet optimaal van het leven.

Woonproject Westoever is ideaal gelegen: aan de Leie, in het stadscentrum van Harelbeke & is omringd door een eigen parktuin van 5000 m².

De appartementen worden ingericht volgens uw smaak, hebben zon de hele dag door met terrassen voor en achter (!) en hebben bovendien zicht op de parktuin. Elke appartement heeft zijn eigen ondergrondse parkeerplaats en buitenparkeerplaats. De appartementen op het gelijkvloers hebben een eigen private tuin, die onderhouden wordt door de gemeenschap: ideaal voor genieters!

Bezoek ons op nieuwbouwzondag, wandel mee doorheen woonproject Westoever en ervaar zelf de lichtrijke appartementen en zichten op de parktuin en de Leie.

Reserveer alvast -vooraf- uw bezoekmoment via onderstaande knop “Meer info” of bel/whatsapp Stefan op 0470/88.50.50.

Onthaaladres: Twee-Bruggenstraat 64, 8530 Harelbeke.

Meer info

Een vraag? Contacteer Westoever!