Zilverkwartier
na afspraak via info@fidesinvest.be

Projectadres: Oogststraat 239-253, 2600 Berchem. // Infoadres: Stijfselrui 48, 2600 Berchem
vanaf € 226.000 - vanaf € 2.568/m²
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Zilverkwartier in Berchem – het duurzaam wonen van de toekomst krijgt vorm

Kiezen voor Zilverkwartier in Berchem is kiezen voor eigentijds wonen, met veel aandacht voor de mens, omgeving én een duurzame toekomst. Het comfort van wonen in de stad gecombineerd met de charmes van een dynamische gemeente. Of je nu op zoek bent naar een fijn gezinsappartement, een vrijgezellenstek in het groen of wenst te investeren in één van de prachtige penthouses van Zilverkwartier Superior, in dit nieuwbouwproject kan het allemaal.

✔ Nu 6% btw (onder voorwaarden – www.zilverkwartier.be/verlaagd-btw-tarief).

✔ Hoogwaardige afwerking – enkel kwalitatieve en stijlvolle materialen.

✔ Grote daktuin en groendaken – Centraal in het woonproject: een zonnige en gemeenschappelijke daktuin van 1.840 m², aangelegd op de Colruyt supermarkt binnenin het gebouw. De overige platte daken worden ingericht als ecologische groendaken.

✔ Geen CO2-uitstoot – Zilverkwartier wordt aangesloten op het warmtenet, uitsluitend gevoed door restwarmte van Agfa-Gevaert. Dit warmtenet voorziet alle appartementen van zowel aangename vloerverwarming als warm sanitair water. Duurzaam warmtecomfort gegarandeerd.

✔ Autoluw – De ruimte rondom het Zilverkwartier gebouw wordt een autovrij woonerf, ook hier met aandacht voor groenbeleving.

✔ Wonen op mensenmaat – verschillende inkomhallen rondom, telkens voorzien van praktische fietsenstallingen.

✔ Ondergrondse parking

✔ Interessante voorwaarden – vanaf € 2.568/m² (excl. btw en kosten)

Meer info

Een vraag? Contacteer Fides Invest!