Home > Blog > Waarom Nieuwbouwzondag de moeite waard is

Waarom Nieuwbouwzondag de moeite waard is

De Zondag organiseert zondag 20 oktober voor de 12e keer een inspiratiedag voor al wie een nieuwbouw wil kopen. Nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijk- en inspiratiewoningen en nieuwe verkavelingen openen speciaal voor kandidaat-bouwers op die dag hun deuren.

De beste ideeën…
doe je op in de praktijk. Tijdens gesprekken met de aanwezige bouwheer, de architect of bouwfirma kan je jouw ideeën ook aftoetsen aan de praktijk. Deelnemende bedrijven en vakmensen hebben alles in huis om de bezoekers van de Nieuwbouwzondag het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Ze staan allemaal klaar die zondag, van vastgoedmakelaar tot projectleider.

Historisch lage leningen
Loop je al lang rond met het idee een nieuwbouw aan te kopen? Doe het dan nu. Banken staan leningen aan betere voorwaarden toe dan enkele jaren geleden. Volgens een leningonderzoek van Immotheker, gespecialiseerd in onafhankelijk woonkredietadvies en vermogensopbouw, kun je nu gemiddeld tot 33.000 euro meer ontlenen dan enkele jaren geleden.

Meerdere projecten
Je kunt op Nieuwbouwzondag als het ware een route maken van het ene nieuwbouwproject naar het andere. De ene buurt zal je al meer liggen dan de andere. Misschien leunt de smaak van die ene bouwfirma wel heel dicht aan bij die van jou?

Alles over hernieuwbare energie
Je komt alles te weten over hernieuwbare energie, nieuwe bouwtechnieken, waar je budget kunt uitsparen in je nieuwbouwproject, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en zo meer.

Investeren in vastgoed
Nieuwbouwzondag richt zich ook tot investeerders. Heel wat vastgoedprojecten staan momenteel in de steigers in Vlaanderen en zetten op zondag 20 oktober hun deuren open. Wat is beter dan in vastgoed te investeren?

Ontdek alle projecten in jouw buurt op https://nieuwbouwzondag.be/projecten/