Home > Projecten > Aalst, Eversberg I Project du Parc

Aalst, Eversberg I Project du Parc

Eversberg 1
9300 Aalst

}

Bezoekuren:
28 april: 14.00 – 17.00 uur

op vraag

Aalst, Eversberg I Project du Parc Aalst, Eversberg I Project du Parc Aalst, Eversberg I Project du Parc Aalst, Eversberg I Project du Parc Aalst, Eversberg I Project du Parc Aalst, Eversberg I Project du Parc Aalst, Eversberg I Project du Parc Aalst, Eversberg I Project du Parc Aalst, Eversberg I Project du Parc 
Op een boogscheut van het centrum van Aalst ligt het woonproject du Parc met een combinatie van appartementen en gezinswoningen. De verkaveling ligt op fietsafstand van het centrum. Wil je met de auto naar het werk, dan heb je een makkelijke verbinding naar Brussel en Gent door de vlotte aansluiting met de E40. Scholen, grootwarenhuizen en horecazaken kan je op wandelafstand vinden.
Residentie du Parc, aan de ingang van de verkaveling, bestaat uit vier appartementsblokken met stijlvolle appartementen en penthouses met grote leefterrassen. Je geniet er van het zicht op een parktuin met prachtige oude bomen. Er is nog één penthouse te koop.
Verder in de verkaveling zijn de bouwwerken gestart van het gezellige woonerf met 19 halfopen en gesloten woningen rond een mooi parkje.
We geven je ook graag informatie over de moderne woningen en appartementen van project De Molen in de Merestraat en over onze nieuwe Residentie Carlton in hartje Aalst.
Kom zeker eens langs in onze splinternieuwe kijkwoning of in ons kijkappartement.

Voor meer info: https://durabrik.be/nl/nieuwbouwprojecten-per-provincie?search=aalst