Home > Projecten > Aangenaam BEN-wonen (E-peil 2) in deze halfopen comfortabele woning

Aangenaam BEN-wonen (E-peil 2) in deze halfopen comfortabele woning

Ganzennest 29
2640 Mortsel

}

Bezoekuren:

Aangenaam BEN-wonen (E-peil 2) in deze halfopen comfortabele woning Aangenaam BEN-wonen (E-peil 2) in deze halfopen comfortabele woning Aangenaam BEN-wonen (E-peil 2) in deze halfopen comfortabele woning Aangenaam BEN-wonen (E-peil 2) in deze halfopen comfortabele woning Aangenaam BEN-wonen (E-peil 2) in deze halfopen comfortabele woning Aangenaam BEN-wonen (E-peil 2) in deze halfopen comfortabele woning 
In deze smalle halfopen bebouwing met gekoppelde garage werd er zeer bewust omgegaan met de oriëntatie. Zo trekt de zuidwest gerichte hoek vooraan het zonlicht tot diep in de woning zonder daarbij de privacy van de bewoners uit het oog te verliezen.
De inkomhal werd zeer compact gehouden om de leeffuncties vrij spel te geven in een open plan en hiervoor de volledige breedte van de woning te kunnen benutten. Boven werd deze zonnige hoek ingevuld met een polyvalente ruimte, terwijl de master bedroom met kleine maar praktische badkamer zich op het oosten aan de tuinzijde bevinden. De kinderkamers onder het dak zijn voorzien van een eigen badkamer.