Home > Projecten > Bijna EnergieNeutrale Eengezinswoning

Bijna EnergieNeutrale Eengezinswoning

Poddegemstraat 86
1850 Grimbergen

}

Bezoekuren:
14u-17u

Bijna EnergieNeutrale Eengezinswoning Bijna EnergieNeutrale Eengezinswoning Bijna EnergieNeutrale Eengezinswoning 
Bezoek deze bijna volledig afgewerkte, nog niet bewoonde, vrijstaande woning. De eigenaars kozen voor een moderne architectuur, die vooraan vrij gesloten is en achteraan baadt in het licht. Ze kozen voor een roodbruine baksteen gecombineerd met zwart buitenschrijnwerk.

De woning is ruim met een inpandige garage, een ruime woonkamer met een open keuken en een handige berging/wasplaats. Op de eerste verdieping kan je drie slaapkamers, een dressing en een badkamer vinden.

De woning wordt uitgerust met de nieuwste technieken zoals PV-panelen, CV ketel op gas met vloerverwarming beneden en radiatoren op de verdieping, regenwaterrecuperatie en een ventilatie Type D.

Ontdek samen met onze bouwadviseurs Patrick en Peter wat wij voor jou kunnen doen. En geniet van onze Speciale Herfstcondities!

BEN bouwen?
Een Bijna EnergieNeutrale of BEN-woning wordt de standaard. Een BEN-woning is gebouwd met of onder E-peil 30, terwijl de norm vandaag een woning met E-peil 40 is.

Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan de BEN-eisen voldoen. Nu al investeren in een BEN-woning biedt alleen maar voordelen:

  • Een korting van 50 % op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar, wat een extra voordeel van gemiddeld 500 euro per jaar betekent.
  • Een aanzienlijk lagere energiefactuur.
  • Een voordelig BEN-krediet bij bepaalde banken.
  • Een enorme meerwaarde op je woning.

Kom zeker deze woning bezoeken. Wij vertellen er graag alles over. Wie weet kunnen wij je helpen met het vinden van de juiste locatie, dichtbij of veraf. Aarzel ook niet om langs te komen als je al je eigen bouwgrond hebt. Dat hebben deze klanten ook gedaan. Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Wij verwelkomen je graag!

http://www.verelst.be