Home > Projecten > Bootsman

Bootsman

Veerbootstraat 1-5
8400 Oostende

}

Bezoekuren:
28 april: 10.30 - 17.00 uur

min. € 238.000
max. € 335.000

Bootsman Bootsman Bootsman Bootsman 
Op vijf minuten stappen van de gekende Kapellestraat met zijn divers aanbod van winkels en tal van gezellige restaurantjes, vindt u Parkresidentie Bootsman. Deze residentie ligt aan het 19de eeuwse Maria Hendrikapark, een aangename en groene oase in de stad, op de voormalige terreinen van de marinekazerne Bootsman Jonsen. In de onmiddellijke nabijheid van het project bevinden zich de jachthaven, de Mercator en het station.
Parkresidentie Bootsman omvat in totaal 6 kleinschalige gebouwen – Urban Villa’s – met elk ongeveer 18 parkappartementen. Fase 2 omvat de bouw van 3 Urban Villa’s: Gregale, Marin en Sirocco. De ontwikkelaar en de architect kozen bewust niet voor hoogbouw. Elk gebouw bestaat uit 5 bouwlagen en alle appartementen hebben rechtstreekse toegang vanuit de kelderverdieping (waar zich de bergingen en staanplaatsen bevinden) naar hun appartement.
De appartementen op het gelijkvloers beschikken allen over een grote tuin en een ruim terras. Op verdieping één tot en met vier vindt u een mix van appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Deze genieten allen van een ruim leefterras gericht op het oosten, westen of het zuiden en hebben frontale of zijdelingse parkzichten.
In de kelder vindt u privatieve parkeerplaatsen, een aantal garageboxen en voor elk appartement een berging. Bewoners kunnen de poort naar de ondergrondse parking openen met een afstandsbediening met individuele zender. Op het gelijkvloers bevinden zich bij elk gebouw afsluitbare fietsenstallingen.
Stedenbouwkundige verplichtingen: Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

Meer info