Home > Projecten > Dac’art

Dac’art

Zuidkaai 2
8870 Izegem

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 - 12.00 uur

€ 164.915 - € 514.171

Dac’art Dac’art Dac’art Dac’art Dac’art Dac’art Dac’art Dac’art 
Op de voormalige site van het veevoederbedrijf Dacar – Michiels in Izegem ontwikkelt PSR (member of Jan De Nul Group) een woonproject met kwalitatieve appartementen dat de toepasselijke naam ‘Dac’art’ krijgt. De verwijzing naar de voormalige site samen met de kunst van het wonen en genieten zorgt ervoor dat de naamgeving zeer toepasselijk is.

De unieke ligging langs het water maar ook op wandelafstand van het centrum maakt dit een uiterst geschikte plaats voor een residentieel woonproject. Daarnaast is de nabijheid van het treinstation een enorme troef aangezien als maar meer de trein als vervoersmiddel gepromoot wordt.

Het project bestaat uit 54 hoogwaardige appartementen en 7 exclusieve penthouses. Deze beschikken over 1 tot 3 slaapkamers en is tot wel 6 bouwlagen hoog. Er zijn ruime leefterrassen aanwezig, sommige appartementen en Penthouses hebben er zelfs 2 of 3, die zicht bieden op de centrale groene binnentuin. De keuze is dus volledig aan u, er is voor ieder wat wils aanwezig!

Ondergronds kan u beschikken over uw private staanplaats of garagebox maar ook zijn er kelderbergingen aanwezig voor extra opbrengruimte.

Stedenbouwkundige verplichtingen: Vg – Wg – Vkr – Vv

Klik hier voor meer info